B. Nicolas Brouwet blir ny biskop av Lourdes

For et par dager siden leste jeg på Rorate, at biskop Nicolas Brouwet – tidligere assisterende biskop i Nanterre – er blitt utnevnt til ny biskop i Tarbes og Lourdes. Fra Vatikanet 11/2: «Il Santo Padre ha accettato la rinuncia al governo pastorale della diocesi di Tarbes et Lourdes (Francia) presentata da S.E. Mons. Jacques Perrier, in conformità al canone 401§ 1 del Codice di Diritto Canonico. Il Papa ha nominato Vescovo di Tarbes et Lourdes (Francia) S.E. Mons. Nicolas Brouwet, finora Vescovo titolare di Simiddica e Ausiliare di Nanterre (Francia).»

Bildet over viser ham når han feirer messen ved alteret til den hellige Johannes Maria Vianney i Ars, i september 2009. (Også i Norge hadde vi en gang alter med bl.a. den hellige Olav og den hellige Hallvard.)

2 hendelser på “B. Nicolas Brouwet blir ny biskop av Lourdes”

  1. ops: «Nanterre i Ars» – tror jeg må være en skrivefeil. Bispedømmet heter kun «Nanterre».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen