Tradisjonell latinsk messe i Oslo søndag 28. september

Søndag 28. september kl 08.00 feires den tradisjonelle latinske messen i St Hallvard kirkes kapell.

Det er 16. søndag etter pinse som skal feires, og alle messens tekster og bønner kan leses her.

Inngangsverset til denne messen er slik:

Miserére mihi, Dómine, quóniam ad te clamávi tota die: quia tu, Dómine, suávis ac mitis es, et copiósus in misericórdia ómnibus invocántibus te. (Psalm) Inclina, Dómine, auram tuam mihi, et exaudi me: quoniam inops, et pauper sum ego. Gloria Patri …. Miserére mihi …

Miskunn deg over meg, Herre, for dagen lang roper jeg til deg; for du, Herre, er mild og god og rik på miskunn for alle dem som påkaller deg. Herre, bøy ditt øre til meg og bønnhør meg; for jeg er hjelpeløs og fattig. Ære være Faderen … Miskunn deg over meg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen