For 30 og 40 år siden

87istind

I dag er det akkurat 30 år siden vår forlovelse – ringene våre har denne datoen, 18/9-85, så det er lett å sjekke. Vi forlovet oss faktisk her i Oslo, ved Frognerseteren, men vi hadde bare stoppet her et par dager på reise mellom Skåne (der jeg bodde da) og Bryne (der min familie bor).

Bildet over er fra sommeren 87, på Istindan mellom Setermoen og Bardufoss – det var slik vi så ut for 30 år siden.

I disse dager (august) er det også 40 år siden jeg flyttet hjemmefra for første gang, og begynte å studere på Menighetsfakultetet. Jeg tok eks.fil den høsten, og begynte også på mine greskstudier.

Det er vel typisk for eldre mennesker å mimre om fortida – og jeg blir jo også 60 år i desember i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top