Raskeste vei til Stillehavet

I går reiste vi fra Oslo til Seattle, via Keflavik på Island. Det er den raskeste turen jeg har tatt fra Norge til the Pacific Northwest (dsv Washington og Oregon). Vi reiste fra Gardermoen kl 14.05 and landet i Seattle kl 16.35 samme dag – + ni timers tidsforskjell.

Jeg vet ikke om noen direkte turer fra Norge til USAs vestkyst, vi har tidligere reist (en viss omvei) via København eller Amsterdam, London er selvsagt også mulig. Å reise via USAs østkyst syns jeg er mindre behagelig, for da har man 6 timers flytid igjen over USA. Vi reiste med Icelandair, og var godt fornøyd med turen – det viste seg å være et svært islandsk flyselskap både mht til språk og kultur. Vi byttet fly på Keflavik, men det er jo ikke noen omvei, flyene går den veien i alle fall – vi fløy 2 1/2 time dit og 7 1/2 derfra til Seattle.

Vi skal være i Oregon de siste fem ukene av min studiepermisjon. Jeg skal lese de siste ca 15 bøkene jeg har fått tak i om liturgiens utvikling, og vi skal treffe mange medlemmer av min kones store familie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen