Roma 8. desember


Vi leser også i år at Mariastatuen ved Spansketrappen fikk mye oppmerksomhet og kranser 8. desember, dagen for Jomfru Marias uplettede unnfangelse – en krans blir hengt på Marias arm ved hjelp av en lang stige (se bildet over). Hos Catholic News Agency kan vi lese mer om det som skjedde i dag: «For the Solemnity of the Immaculate Conception of Mary, Pope Francis on Sunday venerated a statue of the Virgin Mary located in Rome’s Piazza di Spagna …»

Man kan lese mer om denne statuen på Wikipedia – og se et større bilde under (klikk på bildet).

CNA-artikkelen skriver videre: «On the feast day, Pope Francis also offered a prayer before the Byzantine Marian icon Salus Populi Romani in the Basilica of St. Mary Major.» Mer om dette bildet kan man lese på Wikipedia og også se bildet under.

1 hendelser på “Roma 8. desember”

  1. Kjell-Roger Isene

    Velsigna vere dei brannmenn som set tenesta si inn i eit slikt perspektiv! :)
    Eg følgde linken til Wikipedia og fann sitatet: «Vi slukker flammene. Gi oss hjerter!» Artig og oppbyggelig tradisjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen