Intervjuet med paven

Det 30 minutt lange intervjuet med paven som ble kringkastet sist søndag ble litt forutsigbart, mest fordi spørsmålene som ble stilt ikke viste så veldig stor innsikt – og flere av journalistene hadde litt for stor respekt for paven. Dette melder www.katolsk.no på denne siden.

Her skriver de bl.a.: Det interessante er ikke pavens delvis forutsigbare svar, men snarere at han stilte opp på alle temaer som journalistene valgte.

Men pavens svar hadde vært mindre forutsigbare dersom spørsmålene hadde vært det, rapporterer Vatikanradioen. De tyske TV-kanalene hadde nemlig sendt ned berømte nyhetsankere fra Tyskland uten spesialkunnskaper om Vatikanet. Bare Vatikanradioens Eberhard von Gemmingen, leder for radioens tyske avdeling, virket avlsappet under det forholdsvis stive og høytidelige møtet.

Det er mulig å lese hele intervjuet på svensk her, på tysk her og på engelsk her.

Man kan også lytte til hele intervjuet på engelsk fra denne lenken – og hele intervjuet på tysk her (begge i ram-format).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen