Spørreundersøkelse om den tradisjonelle latinske messen

Jeg har skrevet en hel om den tradisjonelle latinske messen på denne bloggen de siste 3-4 månedene. Noen av leserne er tydelig svært interessert i dette, men jeg er usikker på hvor mange. Det vil jeg gjerne vite litt mer om, derfor er det fint om du kan tenke deg å svare på spørsmålene nedenfor. (Dessuten bruker jeg nå en poll-funksjon for første gang.)

[poll=2]

4 hendelser på “Spørreundersøkelse om den tradisjonelle latinske messen”

 1. Pastor Oddvar.
  Som du vet vil ikke denne spørreundersøkelsen gi noe skikkelig bilde. De som avgir svar er nok de samme som ellers er aktive på bloggen og hvor deres preferanser ligger vet vi jo.

  hilsen
  Hans Bj.

 2. Hans
  Hvis det er bare noen få som svarer, får vi ikke noe interessant bilde – det er jo ca 10 personer som er aktive på bloggen og tydelig for den gamle messen, det vet vi allerede. Men bloggen min hadde 3800 forksjellige besøkende i september, ca 300 hver dag, og hvis flere av disse ville svare på spørsmålet (det er sikkert lettere å svar på et enkelt spørsmål enn å skrive et innlegg), så ville jeg finne det interessant.

  Det er også slik at jeg noen ganger i året kikker på tekniske ting, og legger inn nye funksjoner. Slik er det også denne gangen – og her gjenstår det å fornorske en del av oppsettet.

 3. Er enig med Hans i det.
  Slike internettavstemninger gir i beste fall en pekepinn.

  På den andre side så har vi jo sett at det i enkelte sammenhenger plutselig ramler inn svar fra folk som ellers aldri mener noe som helst. Dét kan jo også ha betydning når en sånn poll kommer her på bloggen, fordi man da ikke trenger å skrive noe som helst men heller trykke på en knapp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen