BLOGGEN ER FEM ÅR I DAG

Det er i dag fem år siden denne bloggen starta – dagen før pave Benedikt ble valgt. Her er første innlegg – og nå er jeg altså kommet til 2350 innlegg alt i alt.

5 hendelser på “BLOGGEN ER FEM ÅR I DAG”

 1. GRATULERER Pastor Oddvar Moi, med bloggens femårige jubileum!

  I ditt aller første innlegg skrev du;

  ”Dette er mitt første forsøk på å skrive en blog, håper jeg får det til å virke greit, og at jeg klarer å skrive noe fornuftig.”

  MED FASITEN for hånd, må man i dag kunne konstatere – at dette har du greid særdeles utmerket. Både teknisk og formmessig, så vel som hva gjelder oppdaterende innhold og innsikt vedrørende Den katolske Kirke! Og vil jeg påpeke – meget mye FORNUFT og INFORMASJON – og de mange veiledende opplysninger vedrørende Kirkens virke og Hennes vesen. Når man ser på antallet besøkende, så er dette en blogg med en sann misjon, som jeg nok ikke er ensom om å sette EN SVÆRT SÅ STOR PRIS PÅ!

  IKKE minst er det arbeidet og den tid, som du har lagt ned i ditt personlige prosjekt ”En Katolsk Weblog” ganske så imponerende. Her har man både gledet seg og engasjert seg (og for noens del sikkert også latt seg forarge), men framfor alt tror jeg de fleste har latt seg begeistre – og fått en veiledende fordypning i vår tro og tenkning, som intet annet sted i den norsk-katolske internett- og bloggosfæren. At du også tar inn lesernes allsidige – og ofte meget interessante kommentarer, gjør bloggen både levende og inkluderende i så måte, som også vår katolske Kirke faktisk er. –

  SOM både fast leser og kommentator vil jeg herved svært gjerne jeg få Takke deg Pastor Moi, for DIN TÅLMODIGHET og en ALDRI SVIKTENDE LOJALITET over for Moderkirken og dens misjon! Jeg tror jeg taler her – ikke bare på egne vegne, men på mange andre lesere og kommentatorers sine vegne også. Håper inderlig du holder ut i minst fem nye år til med din eminente blogg! Må Gud være med deg!

  Ad multos annos – Ab imo pectore!

  Med en Respektfull hilsen,

  Tor

 2. Tillykke med dagen og stor TAKK til deg pater Moi ! Du er en god Herrens tjener.

  Mvh

  Sverre D.

 3. Slutter meg til gratulantene. Både for fem år med denne bloggen som er spennende for en i læringsfasen å lese og fem år med paven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen