Pave Benedikt til Edinburgh i dag

Jeg leser mye om det, men har ikke tenkt å skrive så mye selv om pave Benedikts besøk i Skottland og England. Les gjerne hva Luke Coppen skriver, og katolsk.no har også sin egen dekning av besøket.

Bildet over er tatt fra BBC, som også skriver om besøket bl.a.:

Papal visit: Pope to begin historic UK trip
The first state visit by a Pope to the UK gets under way later when Benedict XVI flies into Edinburgh. He will meet the Queen at Holyrood House and parade through the city before an open-air Mass in Glasgow. Tens of thousands of people are set to line the streets to greet him, although some protests are also planned.

… The visit is the first to the UK by a Pontiff since John Paul II in 1982. Vatican officials say Pope Benedict will highlight the importance of the role of faith for everyone in contemporary Britain, not just Catholics and Anglicans.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen