Pave Johannes Pauls kiste er blitt flyttet fra krypten opp i Peterskirken

Denne videoen ble lagt ut fredag – kisten ble flyttet som en forberedelse til salingkåringen søndag.

1 hendelser på “Pave Johannes Pauls kiste er blitt flyttet fra krypten opp i Peterskirken”

  1. Skandaløst mangelfull dekning av TV2 i dag! Jeg kikket innom nyhetskanalen litt etter kl. 13 etter å ha sett avslutningen av SVT2s direktesending fra saligkåringsmessen på Petersplassen. TV2 viste bilder fra Roma og kommenterte at seremonien hadde begynt ute, men nå var den visst flyttet inn. De viste bilder av kisten foran høyalteret, og programlederen kommenterte at det trolig var pave Johannes Pauls legeme som var i kisten, men at de ikke hadde fått det bekreftet. Men de anså det som sannsynlig. På 21-nyhetene var det ingenting om den «såkalte saligkåringen» som de så treffende uttrykte det tidligere i dag. Den såkalte nyhetskanalen viser sitt sanne kulturelle jeg. Dekningen av hendelsen i Roma som de tilfeldigvis må ha fått øye på i internasjonale medier i dag, står i grell kontrast til totaldekningen av vielsen i England forleden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen