Slik kan (den nye) messen også feires

Her er en flere uker gammel nyhet fra en ordinasjon og en messe feiret av erkebiskop Vincent Nichols i London. Jeg har selv vært i The London (el. Brompton) Oratory 3-4 ganger, men det er over ti år siden nå. Jeg leste om dette på NLM-bloggen, or der har de også følgende tekst (samt svært mange flotte bilder):

… our heartfelt congratulations to Fr. Edward van den Bergh, a priest of the London Oratory, who was ordained to the priesthood this past October 22nd by Archbishop Vincent Nichols.

The setting for the Mass was Lassus’ Missa Bell’ Amfitrit’ altera. The pictures provide not only a view of this splendid and joyous occasion, but will also provide our readers generally with yet another view of the London Oratory and its well-merited reputation for liturgical excellence. Do enjoy and once again, congratulations to Fr. Edward and the London Oratory.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen