Komplett salmebok til messen (engelsk og latin)

Special Announcement: VATICAN II HYMNAL from Corpus Christi Watershed on Vimeo.

Er du lei av «silly songs» og verdslig muiskk i messen, hører vi i denne videoen, bestill boken du kan lese mer om her. Den norske katolske salmeboken er god på mange måter, men den savner fullstendig messens proprium (inngangsvers osv.) på norsk, tonsatt med tradisjonelle melodier. Kanskje noen kan ta på seg å lage og samle slikt materiale? (For å synge salmer til inngang osv. er jo ikke første og beste alternativ, heller ikke i den nye messen. Og å synge disse stykke på latin kan man vel ikke gjøre så veldig ofte i norske messer.)

3 hendelser på “Komplett salmebok til messen (engelsk og latin)”

  1. Som jeg skrev, trenger vi noen til å ta på seg arbeidet å tilpasse dette materiet til norske tekster. Kanskje du skal være én av disse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen