Nyheter om bloggen

De siste fem dagene har jeg gjort en hel del arbeid med bloggen – eller rettere sagt bloggene. Jeg har nemlig siden juni 2010 hatt to blogger; den nye og den gamle. Den nye har oppført seg godt hele denne tida, mens den gamle skrantet litt da jeg ga opp å videreføre den (visningen i kontrollpanelet i WordPress ble feil), og siden jeg hadde latt være i lang tid å oppgradere den (til nye versjoner av WP), var jeg til slutt redd for å ødelegge den om jeg prøvde å oppgradere. For et par uker siden kom det også ganske stygge feilmeldinger når man besøkte bloggen, så sist uke bestemte jeg meg for å reparere dette.

Jeg kom et stykke på vei med min reparasjon/oppdatering (muligens skriver jeg mer om disse tekniske detaljene etter hvert), men så gikk det slik (ved et uhell) at den gamle bloggen forsvant helt fra jordens overflate. Jeg kontaktet mitt webhotell for å få ordnet et par ting (bl.a. øke kvotene for oppgradering til serveren), fikk noe hjelp, men komme ikke helt til mål. Mats Tande kom meg så til unnsetning, og i løpet av helgen var alt stoffet på plass igjen. Dvs. det var ikke på plass i den gamle bloggen, men intergrert i den nye. Hvis man nå ser nedover i venstre marg, kan man nå se blogginnlegg helt tilbake til april 2005 – og i søkefeltet øverst til høyre kan man søke i alt jeg har skrevet siden da.

Altså kom det noe godt ut av disse problemene, siden det er bedre å ha alt stoffet samlet på ett sted. Og samlet på en blogg som stadig oppgraderes; WordPress har nemlig hatt en automatisk oppdaeringsfunksjon noen år nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen