The Oregon Coast

16febr_oregon_coast
Nå har vi bodd ei uke i en leilighet i Lincoln City på den ganske berømte Oregon Coast – det er fint her, men ikke særlig varmt (10-12 grader) som bildet viser. Forrige helg hadde vi familiebesøk (fra min kones familie) lørdag, søndag, mandag, siden har vi studert ganske mye og gått på stranda. Kommende helg skal vi også treffe familiemedlemmer tre dager (det var hovedgrunnen til at vi kom hit), og så blir det igjen tid til studier de neste ukedagene.

Det er litt underlig å være 9 timer etter Norge tidsmessig, for selv om vi står opp tidlig (før 6) er folk i Norge da på vei hjem fra jobb – og jeg leser Aftenposten og Vårt Land for neste dag hver ettermiddag. Jeg har vært i Oregon mange ganger før (vi gifta oss her for litt over 30 år siden), men det har stort sett vært om sommeren og det har ofte ikke vært mer enn to uker, og nå skal vi være her akkurat fem uker.

1 hendelser på “The Oregon Coast”

  1. Fine bilde og koselig med besøk av Arlyne sin familie. Her har vi også hatt godt vêr, i morgon skal vi til hytta og sjå om dei har begynt og bygge på terrassen, spennande. Hils mye til Arlyne og ønsk henne en fin dag. Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen