Dagbladets artikkel om katolske konvertitter er lagt ut på nett

I går midt på dagen ble den omdiskuterte artikkelen i Dagbladet lagt ut på deres nettsider. Der kan man lese hele teksten.

Selv tok jeg – i min post i går – ut det andre mente om konvertitter, og tok bare med det som stod om og av de mange konvertittene.

5 hendelser på “Dagbladets artikkel om katolske konvertitter er lagt ut på nett”

 1. Jeg forstår nå at jeg fölger aldeles dårlig med når det gjelder norske kjendiser. Det er bare noen få av Magasinets kjendiser jeg hadde hört om. Jeg skal pröve å få tak noen eksemplarer av kvalitetsavisen «Se & Hör», for å fölge bedre med. Noe disse kjendisene også burde gjöre for å bli bedre opplyst og belyst av den katolske Kirke.

 2. «Presten» Gelius hadde en kommentarartikkel i Dagladet idag. Naturligvis om den katolske mørkemannskirken….

 3. Jeg så at Gelius var ute, men orket ikke kjøpe Dagbladet i går. Etterpå kom jeg på at Dagbladet pleier å holde en sak gående så lenge de kan, ihvertfal hvis de kan lage pirrende oppslag av det, så det kan komme mer katolikkstoff i løpet av dagene. Kanskje noen (denne bloggen?) kan lage et arkiv av slike innlegg. Det er historiske kilder som kan ha betydning for hvordan man legger opp det apologetiske arbeidet i Norge.

 4. Hvem er «Presten» Gelius ?
  Er han ikke prest ?
  Og, hvorfor skriver han om den katolske mörkemannskirken ?
  Er han for kvinnelige prester kanskje ?

 5. Han er en luthersk prest i Oslo (egentlig fra Arendal) som er for alt moderne og progressivt (inkl. kvinnelige prester, selvsagt), og som flere ganger tidligere også har uttalt seg kritisk om den konservative, katolske kirke. (Jeg husker spesielt «kondomdebatten» etter pavevalget i 2005, der han ble så grundig satt på plass av Inge Lønning.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen