Min prestevielse – 8. januar 2000

I dag er det ni år siden min prestevielse, i St. Paul kirke i Bergen (neste år bør jeg vel feire det i litt større grad). Her kan man se flere bilder (litt dårlig kvalitet, muligens skal jeg skanne dem inn på nytt) fra messen og festen etterpå.

7 hendelser på “Min prestevielse – 8. januar 2000”

  1. Gratulerer, Pastor Oddvar Moi!

    Som en «gammel» katolikk; var general-ministrant i St. Olav (Oslo) på 50- og 60-tallet – er Din blogg et Velsignet og friskt pust i en ganske så forvirret og ekstrem verden.
    Takk for at den finnes, og Takk for at Du bruker så mye av Din tid til den!!! Må Du få mange gode år!!!!!

    Vennlig Hilsen Tor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen